- Зошто Христовата мисија била временски ограничена?
- Чии дела вршел Исус на оваа Земја?
- Зошто Исус го исцелил слепородениот со плунка и кал?

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…