INDEPENDÈNCIA 2013: CONCENTRACIÓ 11 DE MAIG 18H PÇA DE SANT JAUME

Un conjunt de catalans i de catalanes hem decidit impulsar la iniciativa independència 2013: una concentració el dia 11 de maig a les 18:00h, a la Pça Sant Jaume de Barcelona. Els convocants som gent del poble amb dificultats: som persones aturades, estudiants, treballadors amb el sou retallat, autònoms, petits empresaris i pensionistes, i no podem esperar més a aconseguir el canvi polític.

Catalunya necessita urgentment la independència perquè es troba en una situació límit. L'ofegament a què ens sotmet el govern espanyol, a través de l’espoliació fiscal, els deutes impagats i una gestió nefasta de la crisi porta a l’esfondrament econòmic del país.

Estem convençuts que el temps no va a favor de Catalunya. Com més dies passin des de la manifestació de l’11 de setembre de 2012, més temps estem donant a l’estat espanyol per a organitzar-se i impedir el procés d'independència. Cal que el Parlament de Catalunya i el Govern de la Generalitat convoquin el referèndum i promoguin la declaració d’independència, com més aviat millor, aquest any 2013. Més tard, el país es trobarà en una situació més feble.

El dia 11 de maig tenim la gran oportunitat d’enviar un missatge clar al Govern i al Parlament de Catalunya: necessitem, com a poble, la independència ara.

Si voleu venir amb autocar o organitzar-lo envieu-nos un correu a: coordinadora.independencia@gmail.com

Visca Catalunya lliure!

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…