L'estiu 2013 tornen els casals mediambientals del Centre d'Activitats Ambientals Cal Ganxo, amb dues possibilitats: el casal d'estiu tradicional per a infants de 3 a 12 anys i el casal d'estiu en format "aprenentatge i servei", per a joves de 12 a 16 anys.

► Casal d'Estiu Ambiental (infants de 3 a 12 anys):

El Centre d'Activitats Ambientals Cal Ganxo, depenent de la Regidoria de Medi Ambient i Protecció Civil, organitza aquests Casals que tenen com a objectiu fonamental oferir una proposta de diversió en contacte amb la natura. L'eix principal del Casal gira a al voltant de l'entorn natural, pretenent fomentar en els infants l'estima per l'entorn natural i els valors de la sostenibilitat.
L'activitat es desenvolupa principalment a les instal·lacions i voltants de Cal Ganxo, centre gestionat amb una atenció molt especial als factors mediambientals i ubicat en un lloc privilegiat, dintre del Parc del Garraf i envoltat del paisatge únic que ofereix aquest. Setmanalment es farà una sortida a la platja de Castelldefels (zona del Parc del Mar), excepte una setmana en què la sortida serà a la Reserva Natural del Remolar. Els infants faran activitats manipulatives, jocs i tallers de coneixement del medi natural i, cada dijous per la tarda celebraran la festa de comiat dels companys que ja no tornen el següent dilluns.
Com a novetat, enguany s'oferirà l'activitat també durant la primera setmana de setembre, amb la particularitat de que la llengua vehicular del casal serà l'anglès.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…