Photobooks & Videos është një tërësi shërbimesh të ofruara ekskluzivisht në Elbasan nga AM-Studio™ dhe Digital Photo Concept. Kjo e fundit ka ekskluzivitetin e ofrimit të albumeve dixhitale me një cilësi maksimale dhe me çmimet në të pranueshme në Elbasan, edhe në krahasim me qytetet e tjera dhe ofruesit e tjerë. Çdo rast i ofrimit të albumeve dixhitale në Elbasan përveç D.P.C. nuk është ekskluziv, i përket ofruesve të tjerë dhe vjen në Elbasan thjesht si rishitje. Kjo sjell cilësi më të ulët dhe çmime më të larta.
Për çdo informacion ose porosi për albume dixhitalë jeni të lutur të kontaktoni me stafin e D.P.C. në Elbasan (Cel. 069 687 0824), Facebook: (facebook.com/dpc.digitalphotoconcept).
AM-Studio™ është gjithashtu aktiv në Elbasan në ofrimin e shumë shërbimeve, duke filluar me montazhin dhe krijimet grafike, fotografinë, etj, (Cel. 069 58 86 133), AM-Studio™ (masterstudio.al), Facebook: (facebook.com/amstudiotm).

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…