Vi har gleden av å presentere en unik, stor og meget innbydende arkitekttegnet penthouse villa beliggende på idylliske Nesøya med direkte adkomst til fjorden med felles strand, båt og bryggeplass. Kort vei til Sandvika Storsenter, badeplasser, offentlig kommunikjasjon, skole og barnehage m.m.

finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=39848343&sort=0&keyword=sundveien

En sjelden vakker bolig tegnet av arkitekt Cappelen/Rodahl i herskapelig stil med samtidig et moderne og tidsriktig preg. Boligen fremstår i praksis som en perfekt kombinasjon av penthouseleilighet og villa med bl.a hele 230 kvm vestvendt og solrik terrasse med flott utsyn.

Innholdsrik eiendom med god standard både utvendig og innvendig, med elegant arkitektonisk uttrykk. Fremstår meget gjennomført med arealeffektiv og god, men samtidig fornem planløsning over 3 plan. Boligen ble pusset opp i 2007 og fremstår i dag i meget god stand. Høy og påkostet standard med bl.a. lekre gulv, nye delikate kjøkken, lekre bad, ustrakt bruk av downlights, ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning m.m.

Boligen har åpne luftige rom med store mektige lysflater, 2 separate innganger og mange flotte oppholdsrom med en god atmosfære. Utgang fra stue, soverom og baderom i 2.etasje til solrik og storslått vestvendt terrasse med sol fra morgen til sen kveld.

Planløsningene ligger her tilrette for sosiale sfærer med romslig og flott stueareal, stort spiseskjøkken med spiseplass samt meget funksjonell og innholdsrik u-etasje tilrettelagt for generasjonsdel eller hjemmkontoravdeling.

En bolig for den kresene hvor kvalitet, stor og mektig romfølese kombineres med flotte lysflater og utsikt. Egner seg perfekt for både stor og liten familie med gode soner over flere plan, nærhet til sjøen og rolig villaområde hvor de små kan ferdes trygt i nabolaget med kort avstand til skoler og barnehager.

Eiendommen må sees!

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…