11EN1 heeft voor Today's Groep een explanimation mogen ontwikkelen.

PRODUCT

EXPLANIMATIONS / EXPLAINERVIDEO

De jaren van overdaad aan informatie beginnen hun effect te hebben op het gedrag van de moderne mens. Dit effect was al zichtbaar in vele ster-spotjes. Om de aandacht van de consument in de boodschappen-chaos nog een beetje naar zich toe te trekken is het gevecht om de lachspieren het middelpunt van het reclameblok geworden.

MAAR MET ENTERTAINEN ALLEEN KOM JE ER NIET

Zeker niet als het een ietwat complex product of boodschap betreft. Explanimations bieden hier een unieke uitkomst. Van de consument wordt alleen genoeg interesse verwacht om de knop in te drukken zodat de video begint te spelen. Daarna doet de verhaallijn, als deze goed is, haar werk.

EFFECTIEF

Explanimations zijn animaties waarin de essentie van de klant of een product op een eenvoudige manier kan worden uitgelegd. Een explanimation maakt een lastig onderwerp inzichtelijk en kan de drempel om actie te ondernemen voor een gebruiker drastisch verlagen. Met hogere conversies tot gevolg.

11EN1 gelooft in de kracht van iillustratie en animatie als middel om informatie effectief over te brengen. De combinatie van tekst, beeld en geluid maakt het mogelijk om veel informatie in korte tijd en met veel impact te communiceren.

11en1.nl/explanimation.php

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…