Smedvig Eiendom forvalter flere eiendommer rundt om i Norge. I begynnelsen av 2012 så ble det sendt ut forespørsel til utvalgte leverandører og EVRY ble valgt som leverandør i slutten av mai 2012. Installasjon og konfigurering ble startet i begynnelsen av juni og datavarehuset og finanskube var lastet etter 6 timer. Sikkert et slags Norgesrekord! Løsningen ble levert 22. desember 2012.
Løsningen består av en portal hvor ulike brukergrupper kan aksessere rapporter og dashboards som viser status for eiendommene og forretningsutvikling koblet til disse. Prosjekter for nyetablering er også inkludert i løsningen. Overgripende styringsmetodikk har hentet inspirasjon fra balanced scorecard, beskrevet av Kaplan og Norton, med perspektiver og fokusområder. Brukergrupper er styre, ledelse og eiendomsutviklere i Smedvig Eiendom. Data fra to kilder er integrert inn til datavarehus og til kubene.
På GOBI vil løsningen vises frem for å belyse hvordan Smedvig har valgt å presentere de ulike perspektivene og hvilken funksjonalitet som brukerne har til rådighet for sin analyse og beslutninger. Smedvig presenterer også den forretningsmessige nytten med løsningen, basert på cirka 6 måneders bruk.
Produkter og konsept som er brukt i løsningen er Microsoft SQL server, SharePoint inklusive PerformancePoint Services, Excel og SMART Pulse Maconomy som arkitektur og rammeverk for skalering til flere kilder.
Hensikten med presentasjonen er å vise frem hvordan Microsoft sine produkter og et konsept for BI kan brukes for å gi forretningsnytte ved å støtte prosesser og planer.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…