L’any 2010, amb motiu del 500 aniversari del naixement de Francesc de Borja, Gandia TV i l’Arxiu Històric de Gandia van coproduir una sèrie de quatre audiovisuals sobre les petjades d’aquest personatge als arxius. S’enceta, així un viatge cap als secrets guardats durant segles a pany i clau.

El tercer capítol de Les Petjades de Francesc de Borja es centra a l’Arxiu del Regne de València, el gran arxiu de la història valenciana. En ell s’apleguen documents importantíssim de les institucions medievals i modernes de l’antic Regne així com papers eclesials que passaren a l’estat: com els dels jesuïtes de la Universitat de Gandia, fundada per Francesc de Borja, qui va arribar a ser tercer general de la Companyia de Jesús.

En el año 2010, con motivo del 500 aniversario del nacimiento de Francisco de Borja, Gandia TV y el Archivo Histórico de Gandia co-produjeron una serie de cuatro audiovisuales sobre las huellas de este personaje en los archivos. Comienza así, un viaje hacia los secretos guardados durante siglos bajo llave.

El tercer capítulo de Las Huellas de Francisco de Borja se centra en el Archivo del Reino de Valencia, el gran archivo de la historia valenciana. En él se reúnen documentos importantísimos de las instituciones medievales y modernas del antiguo Reino así como papeles eclesiásticos que pasaron al estado: como los de los jesuitas de la Universidad de Gandia, fundada por Francisco de Borja, quién llegó a ser tercer general de la Compañía de Jesús.

In 2010, to mark the 500th anniversary of the birth of Francisco de Borja, Gandia TV and the Historical Archive of Gandia co-produced a series of four videos about the traces of this character in the. Thus begins a journey into the secrets kept locked away for centuries.

The third chapter of The Footprints of Francisco de Borja focuses on the Archive of the Kingdom of Valencia, the great Valencian history archive. As the Jesuit University of Gandia, founded by Francisco de Borja, who became third general of the Society: There are important documents of the medieval and modern institutions of the ancient kingdom and church papers that went to state like the documents of the Jesuits at the University of Gandia, founded by Francisco de Borja, who became the third general Society of Jesus.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…