CCM is een ontwikkelingsbedrijf, gelegen in Nuenen, "onder de rook" van Eindhoven, dat kan bogen op een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van producten en productie systemen. Wij zijn volledig onafhankelijk en onze medewerkers zijn tevens de aandeelhouders van CCM.
Al vanaf 1969 biedt CCM haar diensten, waarin Mechatronica centraal staat, met succes aan. CCM wil hierin "best in class" zijn en zodoende de "Mechatronica Parel van Nederland" te zijn.
Mechatronica, in de breedste zin van het woord, zit de CCM-ers in de genen. De ruim 85 vaste medewerkers hebben het vermogen voor u adequate oplossingen te realiseren, waarbij een pragmatische, creatieve en professionele werkwijze wordt gehanteerd. Onze medewerkers zijn redelijk hoog opgeleide technisch specialisten van hoofdzakelijk universitair en hogere school niveau, verdeeld over fysica, mechatronica, mechanica, elektronica, elektrotechniek en software.

CCM is goed geoutilleerd en werkt met een breed scala zeer geavanceerde software ontwikkeling, simulatie- en modelleringpakketten. Daarnaast beschikken wij over een cleanroom, test-, meet- en montageruimtes en een kleinere werkplaats.

Voor klanten uit veel verschillende marktsectoren heeft CCM bewezen om de meest uiteenlopende ontwikkelingsopdrachten succesvol te kunnen uitvoeren. Daarbij betreft het vaker opdrachten met een “high tech” karakter, maar ook voor ogenschijnlijk minder spectaculaire vraagstukken biedt CCM oplossingen met creatieve toegevoegde waarde. Projecten met een meer mono disciplinair karakter, waarin bijvoorbeeld mechanica of elektronica de boventoon voeren, voeren wij ook met enthousiasme uit.

Om de juiste toegevoegde waarde voor u te kunnen realiseren, werkt CCM graag samen met partners uit een breed netwerk van kennisinstituten, system suppliers en leveranciers.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…