Aquest és el vídeo recull de la Mostra de Produccions Audiovisuals de Sant Andreu - edició 2013 que es va celebrar el passat dimecres 12 de juny de 2013 a Fabra i Coats (Barcelona). Va ser el punt de trobada i d'intercanvi d'experiències de les sis escoles del districte de Sant Andreu (Baró de Viver, Eulàlia Bota, Ignasi Iglesias, L'Estel, Octavio Paz i Ramon i Cajal) que durant el curs escolar 2012-13 van participar en aquest projecte amb l’alumnat de 5è i/o 6è de Primària.
En total, 230 alumnes de cicle superior van viure la seva primera experiència de creació audiovisual, des del guió fins a l’edició, passant per tota la fase de gravació.
Durant tot el matí, es va mostrar el recull de 25 vídeos que va resultar de la Mostra de Produccions Audiovisuals de Sant Andreu - edició 2013. Tots ells estaven inspirats en els anys 60 i l’envelliment actiu. També vam compartir aprenentatges i reflexions sobre el procés viscut.
El bloc del projecte on es pot fer un seguiment de les diverses edicions de la Mostra de Produccions Audiovisuals de Sant Andreu és: mostrasa.blogspot.com.es/

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…