15 juli 2013. Afgelopen dag was een zwarte dag in mijn leven. Hoewel mijn tweelingziel Floor en ik energiematig op gelijk niveau zijn komen te verkeren is een nieuwe poging opnieuw met haar in contact te komen afgelopen middag uitgelopen op een ware tragedie en een diepe emotionele crisis aan mijn kant. Ik heb daarvoor hulp van boven gevraagd, niet bij ggz, want deze zitten op een heel ander bewustzijnsniveau en begrijpen niks van tweelingzielen. Ik had niet verwacht dat ze er kwa uiterlijk heel anders uit zou zien dan de laatste keer dat ik haar heb gezien. Daardoor ontstond nogal wat verwarring. Maar ik zag haar in de verte aan komen lopen en ze keek me ondertussen recht in de ogen aan. Ik kon haar niet goed zien en maakte een onschuldige beweging met mijn hand om mijn bril wat hogerop mijn neus te zetten, zodat ik haar wat beter kon zien. Echter, op datzelfde moment keerde ze me letterlijk de rug toe en liep weer in dezelfde richting terug als waar ze vandaan kwam. Vanuit die nonverbale signalen (het bewegen met mijn hand en hoofd) trok zij denk ik ten onrechte een negatieve conclusie, bijvoorbeeld "Hij is er nog niet aan toe aan nieuw contact", of een mogelijke andere negatieve gedachte.
Toch blijf ik me volledig inzetten voor haar, omdat ik zielsveel om haar geef, en doe er alles aan om het haar zo prettig mogelijk te maken, hopend op een nieuwe ontmoeting. Dat wil zij zelf ook heel graag. Onze gevoelens zijn wederzijds. Dat weet ik vanuit een hele heldere telepatische band met haar. Ik hoop dat mijn emotionele inzinking op korte termijn zal herstellen. Ik ben erg verdrietig om het gebeurde, hoewel ik de moed nog lang niet heb opgegeven. In een video op youtube en in een emailberichtje heb ik e.e.a. nog eens aan haar duiidelijk proberen te maken, hopend dat we alsnog weer samen zullen komen.. Tevens heb ik haar in die mail ook een stukje verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van mij (haar wederhelft) proberen bij te brengen. Want ook zij is net zo goed als ik voor haar, wel degelijk ook medeverantwoordelijk voor het welzijn van de partner, in dit geval dus van mij.
Nergens anders op aarde zullen we zo'n mooie diepe en kostbare onvoorwaardelijke liefde tegenkomen als in en bij elkaar. Ik wil bovendien geen andere vrouw beminnen, aangezien alle overige relaties aan voorwaarden zijn gekoppeld. Dan maar geen spirituele relatie, alhoewel we dan allebei wel zullen verzinken in een steeds dieper wordend moeras van emoties, waarin we uiteindelijk ook zullen verdrinken. En dat terwijl we juist nu energetisch volledig gelijk aan elkaar zijn. Dit zou juist een hele mooie tijd voor ons allebei behoren te zijn. Maar helaas, het liep weer eens een beetje anders in mijn leven.
Komende woensdag doe ik een nieuwe poging om haar te ontmoeten en hoop intussen van harte dat het geluk eens op mijn pad komt in plaats van het ongeluk, zoals ik dat al een halve eeuw lang heb moeten ervaren. Ik hoop toch voor ons tweelingzielen dat we geholpen zullen worden, dat er niet nog meer obstakels op ons pad zullen komen voordat we weer samen zijn gekomen. Het verdriet, maar ook het diepe verlangen naar haar, is ontzettend sterk, en ik hoop op een spoedige oplossing.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…