Is het niet bijna ieders droom om ooit Lapland in de winter te bezoeken? Met een sneeuwscooter te cruisen over de bevroren meren en rivieren van Finand, de bergen van Zweden of door het woeste landschap in het topje van Noorwegen om te eindigen aan de Barentszee?

Lapland is een grensoverschrijdende regio met een wonderbaarlijke natuurpracht die u het best bezoek door u te verplaatsen op een sneeuwscooter. Niet zomaar een sneeuwscooter maar een nieuwe en krachtige machine waarbij de snelheid niet begrensd wordt. Het laat ons toe om iedereen zijn of haar ultieme ‘Lapland Experience’ of 'Lapland Adventure’ te beleven.

Het kan koud worden in Lapland! Temperaturen tot -25°C zijn er helemaal geen uitzondering. Laat de koude u echter niet afschrikken. Iedereen krijgt een speciaal thermisch pak met toebehoren (schoenen, handschoenen, balaclava, …) waardoor u de koude goed gewapend kunt trotseren.

Door de samenwerking met een jonge en dynamische firma kunnen wij perfect voor iedereen een programma op maat uitwerken met andere typische Lapse activiteiten zoals een Huskysafari, bezoek aan een rendierboerderij, een initiatie in het ijsvissen, een tochtje met de ijsbreker of een overnachting in een ijshotel.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…