L'actual restaurant és un clàssic de la cuina dels fogons. Durant tot l’any hi podem degustar diferents arrossos de Pals, peix fresc, gambes de Palamós, carns brasejades amb carbó d’alzina, cargols a la llauna...

Plats casolans, bolets i cuina de caça (senglar, perdiu) són alguns dels pilars de la nostra gastronomia. A ple hivern, tampoc no falten a la nostra cuina els calçots, que vàrem ser pioners a servir-ne a Girona ja fa uns anys. Els trobareu de desembre a març, aproximadament. En definitiva, una acurada cuina de temporada, que combina la qualitat dels aliments de la nostra terra amb la riquesa de la cuina tradicional, sense amagar la vanguardia del restaurant.

La sala actual està formada per diferents menjadors de capacitats diverses per celebrar aniversaris i festes de grup. Dos dels menjadors disposen, a més, de llar de foc. Pels dinars i sopars d´estiu, disposem de la terrassa on també podeu fer una escapada la resta de l´any per fer-hi una copa, un cafè o una caladeta.

Des de fa cinc anys, disposem també del Celler de la Masia, un antic celler annex al restaurant envoltat d'uns espectaculars jardins per a poder celebrar-hi casaments i festes més grosses.

Ens trobareu entre la Bisbal i Palamós.

El nostre horari de dinars és de : dilluns a diumenge de 13h a 16 hores.

Divendres i dissabtes fem dinars i sopars, de 13 h a 16 h, a la nit a partir de les 20 h.

email: celler@elcellerdelamasia.com

Informació i reserves: 972 63 40 58

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…