Waterpolo Competitie heeft sinds deze week een eigen Android-applicatie. Doe je aan watersport? Dan vertelt deze applicatie waar je een wedstrijd hebt, op welke dag en hoe laat. Ook kun je uitslagen bekijken en precies zien hoeveel punten nodig zijn om de winnaar van de competitie te worden. Waterpolo.nl laadt automatisch competitiegegevens in, waardoor de gebruiker altijd beschikt over de meest actuele data.

Niet alleen spelers, maar ook scheidsrechters hebben baad bij deze applicatie. Zo kun je zoeken op je eigen naam en dan zie je meteen een overzicht van alle wedstrijden die dit jaar gefloten moeten worden.

Nooit meer op zoek naar een zwembad met de Donatie versie, deze bevat een Google Navigatie functie die je naar elk gewenst zwembad navigeert.

In de donatie versie van Waterpolo.nl heb je de mogelijkheid om je favorieten vereniging aan te selecteren, zodat deze altijd bovenaan in de uitslagen/wedstrijden lijst staat. Je hoeft dus nooit meer naar je eigen vereniging te zoeken.

In de gratis versie van Waterpolo.nl kon je alleen een zwembad locatie op de kaart bekijken, met de Donatie versie heb je veel meer functies… Je kunt inzoomen tot je in Google Streetview het zwembad kan bekijken, je kunt navigeren naar een zwembad van je huidige locatie, zoek naar POI’s (points of interest) in de buurt van het zwembad en nog veel meer!! Ik heb van al deze functies hieronder foto’s gemaakt. Je kunt nu ook zwembad / vereniging gegevens opslaan in je contactenlijst en deze dan weer naar je pc / google synchroniseren.

De Waterpolo.nl Donatie versie is maar 86 cent en is te vinden in de Google Market onder de onderstaande link (openen in je telefoon) of je vind het door te zoeken op de keyword ‘Waterpolo‘. Je kunt ook de onderstaande barcode inscannen op je telefoon met bijvoorbeeld de barcode scanner applicatie!

Volg me op Twitter:
@WPNederland

Lees meer:
heinisblog.nl

Extra (Donatie) functions
- Selecteerd je favo-club
- Navigeer naar zwembad
- Google Streetview
- Widgets
- Waterpolo.nl nieuws in je app!!

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…