Heisan,

Er du en bedriftseier som ser etter en ny, komplett webløsning for din bedrift som kan øke salgene dine?
Eller sitter du med en forretningside som du har lyst til å lansere?

Det er en kjent sak at folks første møte med en bedrift i dag er gjennom nettet. Websiden er derfor kritisk når det kommer til å gjøre et godt førsteinntrykk.

Men her er det store problemet:

Alt for mange websider prøver å imponere med flashy effekter og «kul» grafikk som kun er støy og distraherer kunden fremfor å imponere.

Du skjønner, folk på nettet har liten tålmodighet og dersom du ikke kan løse deres behov i løpet av det første minuttet forlater de siden og kommer sannsynligvis aldri tilbake.

Du må derfor sørge for å fange kunden med en gang de klikker seg innpå siden din og sørge for at de blir værende der.

Så, ville det ikke vært fantastisk om du kunne få alt dette gjort for deg av noen som vet hva som skal til og hva som fungerer? Som setter seg inn i din bedrift for å finne ut hva som passer akkurat for den? Og hvor du kunne få levert alt du trenger til din nye komplette webløsning inkludert webside, animasjonsvideo, app og webhotell?

Velkommen til unleashed.no!

Vi tar oss av alt. Vi setter fokus på din bedrift og hjelper deg med å finne ut hva akkurat du trenger. Vi kan hjelpe deg enten du kun ønsker ny webside, app eller en animasjonsvideo på nettsiden din. Vi vet at personlighet i websider er det som fører til salg.

Sånn fungerer det:

1. Ta kontakt med oss, enten på skype, telefon, e-post eller via kontaktskjemaet vårt og fortell oss hva du ønsker og ser for deg.
2. Vi går deretter inn i dialog med deg og lager sammen med deg en uforpliktende plan for din nye webløsning før vi inngår en avtale.
3. Innen kort tid har du dine nye produkter til glede for deg og dine kunder.

Unleashed.no gir deg:

- Mulighet til å komme med endringer under hele prosessen slik at du får det akuratt slik du vil ha det innen leveransetiden.

- Personlig kontakt og oppfølging slik at du får full fleksibilitet v/ bestilling

- Video til fremsiden slik at du fanger besøkende fra første sekund.

Undersøkelser viser for eksempel at førsteinntrykket av en webside blir dannet på mindre enn to – tiendedeler av et sekund. Det er også blitt konkludert med at du har ca. 10 sekunder på å kommunisere verdi for den besøkende på siden om du ønsker å holde vedkommende der.
En god side som fanger oppmerksomheten til den besøkende er derfor helt kritisk. En video vil hjelpe deg med dette.

Vi hjelper deg også med apper slik at du kan følge med i den teknologiske utviklingen og havne foran dine konkurrenter.

Unleashed.no samarbeider også med Norges beste tilbydere av webohtell og betalingsløsninger for å kunne levere det beste til deg.

Vi holder oss oppdatert for deg på informasjon om markedsføring og design på websider og vet hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Dette vil du dra stor nytte av som kunde hos oss.

Ta kontakt med oss allerede nåslik at vi kan starte prosessen med å planlegge fremtiden for din bedrift.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…