"Happily ever after starts here" - am apreciat extrem de mult mottoul ales de Diana si Albert`t Hooft pentru ziua nuntii lor. Din pacate, in limba romana expresia a fost inlocuita cu o determinare temporala eronata: "au trait fericiti pana la adanci batraneti". Doar pana atunci? Moartea chiar este ultima realitate? Iubirea nu este menita sa fie vesnica? Dar nu in toate limbile expresia a fost tradusa prost, ca la noi. Italienii spun: "e vissero per sempre felici e contenti". "Per sempre" - pentru ca au pasit in eternitate ca un tot unitar, un suflet in doua trupuri - asta e antinomia iubirii! Tocmai aceasta iubire le doresc si eu lui Albert`t Hooft si Dianei!
M-am bucurat sa aflu ca Albert`t Hooft este regizor de film de animatie si, din lista de cameramani propusa de Diana, a ales tocmai Zenus Film. A fost o confirmare pentru mine ca aceste clipuri de nunta au la baza o poetica profund cinematografica.
A fost o nunta eleganta ce a avut loc la Sinaia, in apropierea muntilor care acum stau sa incarunteasca. Un alt motiv recurent inovator si frumos a fost dat de personajele Disney, Mickey si Minnie.
Vizionare placuta!

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…