Matisos és un grup de música integrat per persones afectades de malalties mentals, sorgit ara fa un any al Centre de dia Pi i Molist.

Al Mandril estem contents de poder-vos ensenyar una petita peça introductòria que la banda ens va encarregar per a presentar-se durant el seu primer concert.

Fruit d’aquesta primera trobada, vàrem tenir la idea de realitzar un llargmetratge documental sobre el grup; però els músics han hagut de plegar veles temporalment per manca de finançament (per als professors i els instruments). En aquests moments estan treballant per a poder tirar endavant la seva música.

Us mantindrem informats de l’evolució del projecte.

El Mandril.

Amb la col·laboració del grup Matisos i el Servei de Psiquiatria de l'Hospital de Sant Pau.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Matisos es un grupo de música compuesto, en parte, por personas afectadas de enfermedades mentales creado hace un año en el Centro de día Pi i Molist.

En el Mandril estamos contentos de poderos enseñar una pequeña pieza introductoria que la banda nos encargó para presentarse durante su primer concierto.

Fruto de este primer encuentro, tuvimos la idea de realizar un largometraje documental sobre el grupo, pero los músicos han tenido que detener su actividad temporalmente por falta de financiación (para los profesores y los instrumentos). En estos momentos están trabajando para poder sacar adelante su música.

Os mantendremos informados de la evolución del proyecto.

El Mandril.

Con la colaboración del grupo Matisos y el Servei de Psiquiatria de l'Hospital de Sant Pau.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…