Documental de Júlia Planelles produït per al programa 'Des del Record'. Un passeig per les torres de guaita de la Safor de la mà de Vicent Olaso i Joan Carles Casimiro. Aquestes torres formen part d'un sistema de defensa, vigilància i protecció de la costa davant dels atacs dels pirates, construït bàsicament al segle XVI. Amb aquest reportatge comprendrem la raó de ser d'aquestes torres que poblen la costa valenciana.

Documental de Júlia Planelles producido para el programa 'Des del Record'. Un paseo por las torres de vigilancia costera de la Safor de la mano de Vicent Olaso y Joan Carles Casimiro. Estas torres forman parte de un sistema de defensa, vigilancia y protección de la costa ante los ataques de los piratas, construido básicamente en el siglo XVI. Con este reportaje comprenderemos la razón de ser de estas torres que pueblan la costa valenciana.

Júlia Planelles documentary produced for the 'Des del Record' program. A Walk in the coastal watchtowers of Safor accompanied by Vicent Olaso and Joan Carles Casimiro. These towers are part of a defense system, monitoring and protecting the coast against pirate attacks, mainly built in the sixteenth century. With this report understand the rationale behind these towers that populate the Valencian coast.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…