Medvirkende:
Baard Owe, Marie-Louise Coninck, David Owe & Marie Askehave
Instruktør: Kaspar Rostrup
Komponist: Fuzzy
Scenograf: Johanne Eggert
Koreograf: Lotte Sigh
Lysdesign: Lars Egegaard Sørensen

Stykkets instruktør Kaspar Rostrup udtaler ”Lovesong er et helt utroligt stykke teaterpoesi. Temaet læner sig voldsomt op ad 'Dansen med Regitze', som blev oscar-nomineret i sin tid, og jeg kan ikke lade være at græde hver gang, jeg læser dette smukke og yderst velskrevne stykke dramatik. Lovesong handler om et helt almindelig ægteskab, et med opture og nedture, med modgang og medgang, et ægteskab, en samhørighed mellem to mennesker, som vi alle kan relatere til, men som et stykke musik hæver det sig op over dagligdagen og fortæller om kærligheden, når den er stærkest".

Musikken leveres af Fuzzy, og de fire roller spilles af Marie-Louise Coninck og Baard Owe som det ældre ægtepar og Marie Askehave og David Owe, der spiller ægteparret som unge.
Lovesong er i øvrigt Baard Owe og Marie-Louise Coninck 50 års skuespiller jubilæum.

Publikum har sat sig, lyset dæmpes. Man hører fuglene og fornemmer de dufte, der hører med, når en varm sommerdag går mod sin afslutning i en smuk og frodig have. Publikum er hensat til hver deres yndlings sommerhave.

Langsomt fornemmer man skumringen, og vi ser et ældre ægtepar, der på hver deres vanlige måde gør klar til at gå i seng. Deres blikke er lange og fjerne….
I haven ser vi to forelskede unge mennesker, der begejstres over ferskentræet med de modne frugter og over stæren, der fløjter. Deres kærlighed er ny, ung og uspoleret.

Lovesong er historien om et ægteskab på godt og ondt.
Med et smukt og enkelt koreografisk arrangement flettes et par i 20’erne sammen med den samme mand og kvinde en menneskealder senere. Deres tidligere og nuværende selv mødes i denne tankevækkende og smukke fortælling om ægteskabet.
Lovesong har fire medvirkende, men handler egentlig kun om to mennesker.
Vi ser deres yngre og ældre versioner i samme rum, og mens det ældre par bliver mere og mere tynget af sygdom og alderdom, bliver deres yngre jeg stadig mere nærværende og forbundne.

Forfatteren Abi Morgan læner sig op ad Newtons teori om absolut tid, hvor begreberne fortid, nutid og fremtid er subjektive beskrivelser af vore sansers bedrag, idet alle tider eksisterer simultant.

Læs mere på nepoteatret.dk

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…