Drs. John Consemulder is neuropsycholoog en bewustzijnswetenschapper, internationaal muziekproducent van energetische en eigentijdse helende muziek met eigen professionele studio (al meer dan 60 internationale releases), live performer, gecertificeerd soundhealer en auteur van spiritueel/wetenschappelijke boeken. Hij geeft professionele (inter)nationale lezingen en PowerPoint presentaties over diverse onderwerpen. Ook is hij als docent en coach verbonden aan de geaccrediteerde opleiding voor Levenstherapie School Of Life (beroepsopleiding op HBO niveau, op basis van healing, reading en coachingtechnieken).

Ook is hij radiohost voor zijn eigen HealingSoundMovement Radio programma. Zo sprak hij o.a. reeds met Lynne McTaggart, Eric Pearl, Rupert Sheldrake, William Tiller, Raymond Moody, Uri Geller, Leonard Horowitz, Lloyd Pye, Eric Pearl, Michael Salla, John Jay Harper, Jonathan Goldman, Dan Winter, Glen Rein, James Hurtak, David Icke, Konstatin Korotkov, Akiane, Master Sha en andere kopstukken en leraren op het gebied van non-lokaal en eindeloos bewustzijn, intentie, hart coherentie, informatiegeneeskunde en over diverse onderwerpen op het gebied van zingeving, spiritualiteit en nieuwe wetenschap! Ga naar de HSM Radio pagina om al deze uitzendingen na te kunnen beluisteren.

Verder is hij ook producer, presentator en interviewer voor zijn eigen HealingSoundMovement TV programma (via Duurzaam24.tv, ook via kabel en glasvezel!) en WorldPeaceChild TV programma (samen met zangeres, choreografe en Qigong instructrice Renske Skills). Onlangs interviewde hij sprekers en auteurs als Akiane, Dr. Konstatin Korotkov, Richard Hoagland, Richard Dolan, Janet Ossebaard, Peter Toonen, Lucas Slager en anderen. Als HealingSoundMovement Events haalt hij internationale sprekers naar Nederland, zoals Dr. Paul LaViolette, Dr. Raymond Moody, Dan Winter, Dr. Pjotr Gariaev, Patricia Cori, Dr. Jude Currivan en vele andere boeiende en unieke sprekers. Daarnaast is hij soms ook dagvoorzitter, interviewer en paneldiscussie leider bij evenementen.
healingsoundmovement.com

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…