Si ma gandeam de unde sa incepem... din dimineata zilei de 23 Iulie 2013, o dimineata plina de raze cald colorate ce patrundeau vioi prin geamul avionului...daaaa plecam in Anglia, mai exact in Londra sa ne intalnim cu protagonistii scurt-metrajului nostru, pe care nu ii vazusem "face to face" niciodata, deoarece el venea din Chicago iar ea era deja in UK. Aterizam tot dimineata dn cauza diferentei de fus orar pe aeroportul Luton, motiv de bucurie pentru noi, orice treaba buna incepe dimineata . Aici ne-am intalnit cu Liviu, am facut cunostinta si dupa cateva minute deja l-am transformat in Liviu actorul, plin de suspans si aventura pe strazile moderne ale Londrei. Toate scenele puse cap la cap, schimband cateva DLR-uri si metrouri urmau sa ne duca la "Royal Greenwich Observatory", un loc mai mult decat special, numit si "casa timpului" deoarece pe aici trece meridianul zero al planetei, la care se raporteaza toate fusurile orare ale lumii. Liviu, mai hotarat decat niciodata isi ia iubita de mana si o cere de sotie chiar pe linia meridianului, in fata unei multimi de turisti super entuziasmati de momentul inedit. In acea zi timpul a stat in loc pentru un minut sau poate doua, adaugand si imbratisarile pline de emotie, si totul doar pentru ei doi.

In concluzie, intr-o zi si jumatate ne-am distrat de minune tragand duble dupa duble si carand tot echipamentul dupa noi prin metrouri, DLR-uri, taxi-uri, pe London Bridge, pe Tower Bridge, in parcul Greenwich( Resedinta Reginei folosita ca muzeu si sala de spectacole) unde nu ne-au lasat sa filmam folosind obiectele de stabilizare, doar din mana si multe alte peripetii.

Multumiri speciale, personalului din incinta observatorului pentru cooperarea deosebita la scurt metrajul nostru,personajului misterios Razvan Lupan,taximetristului londonez si lista ar putea continua!

Director/Editor: Dragos Badicu
Second Shooter: Roxana Bratosin
Also thanks to : Razvan Lupan
LONDON - UNITED KINGDOM

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…