Ja tenim el vídeo del projecte Juneda inCursió Social.
El passat dia 27 de juliol del 2013 es va presentar al Teatre Municipal de Juneda la Mostra del projecte Juneda inCursió Social, volem agrair a tots els assistents l'entusiasme amb que fou acollit el projecte.
Aquest vídeo resumeix tot el projecte i el volem dedicar a totes les persones que han col·laborat i han fet possible que 24 persones de col·lectius vulnerables fessin realitat el seu somni: Ser els protagonistes de la nostra història!!
Gràcies de tot cor!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ya tenemos el video del proyecto Juneda inCursió Social.
El pasado sábado día 27 de julio se presentó en el Teatre Municipal de Juneda la Muestra del proyecto Juneda inCursió Social, queremos agradecer a todos los asistentes el entusiasmo con que fue acogido el proyecto.
Este vídeo resume todo el proyecto y lo queremos dedicar a todas las personas que han colaborado y han hecho posible que 24 personas de colectivos vulnerables hicieran realidad su sueño: Ser los protagonistas de nuestra historia!
Gracias de corazón!

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…