Coverband Hit Me is een doorslaand succes! De jonge jongens en dame van de band Hit Me! verzekeren u van een avond om niet te vergeten. De sets staan als een huis, gaan van Funk tot Dance, Pop, Rock en Groove en laten uw voeten dan ook niet stilstaan. Er mag gedanst worden!

Met energie, plezier en liefde voor muziek geeft Hit Me! jullie avond sfeer. De volgorde van de set vormt zich vanzelf door wat er vanuit het publiek gevraagd wordt. Dus moet het energielevel even een stapje terug? Hit Me voelt dat automatisch aan. Tandje meer? Geen probleem. Zo maakt Hit Me! mooie overgangen en lijkt het soms net een DJ die nummers aan elkaar mixt.

Volle romige basgrooves, stuwende drums, opzwepend toetsenspel, knetterende gitaarpartijen en een energieke en charmante zanger zorgen voor een muur van muziek waar je niet omheen kunt.

Aan kwaliteit geen gebrek. De feestband Hit Me! heeft veel speelervaring en bestaat uit een aantal goede muzikanten van het Amsterdams Conservatorium die gezamenlijk én afzonderlijk al schitterden op plekken als North Sea Jazz, The Hague Jazz, Paradiso, De Melkweg, Tivoli, bij tours in het buitenland (Amerika, Duitsland, Japan) en op talloze festivals, bedrijfsfeesten en clubs.

Dus zoekt u nog een goede live act? Boek de band Hit Me! en zij zorgen ervoor dat het een knalfeest wordt! Meer weten over de band Hit Me!? Of wil je weten of Hit Me! op jullie datum nog beschikbaar is? Bekijk onze pagina en vraag gelijk een vrijblijvende prijsopgave met gegarandeerd de laagst mogelijke prijs voor deze band op merrymelodies.nl/band/hit-me/

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…