cropped.nl

Wij bij Cropped Media zijn enorm enthousiast over video en videoproductie en hopen dat wij doormiddel van deze video ook U enthousiast kunnen maken over video! Videoproductie werkt! U bereikt al snel meer mensen op een dynamischere manier dan met conventionele wegen, en dat leidt al snel tot een positief effect voor u of uw bedrijf!

Cropped Media is een videoproductie bedrijf te Amersfoort, Utrecht dat al uw behoeften kan verzorgen als het aankomt op videoproductie. Cropped Media heeft alle benodigde apparatuur om uw bedrijfsfilms tot leven te laten komen, uw videoclips te laten knallen of mooie sfeerimpressies van uw evenementen op het grote scherm te toveren.

Cropped Media videoproducties kan alles voor u regelen op het gebied van video. Het filmen van het materiaal zelf wordt door ons met onze eigen camera's gedaan; op aanvraag kan hiervoor extern materiaal ingehuurd worden. De nabewerking en montage kan ook geheel door Cropped Media verzorgd worden.

Voor meer informatie nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Dit kan via het contactformulier op onze website:
cropped.nl/contact/

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…