De allerbeste sporters van Gelderland in het zonnetje zetten, dat was de bedoeling van de avond. Tijdens een gezellig huiskamershow in een groot theater was het thema “Welkom Thuus” De gasten werden ontvangen met een echt huiskamergevoel, inclusief een paar pantoffels, waarna zij konden genieten van de uitreiking en show. De complete verzorging van deze avond lag in de vertrouwde handen van MI.
De eventeers van MI Marketing bedenken, creëren en organiseren creatieve en strategische events met resultaat! Een event is nooit een doel op zich, maar als Live Communicatie een onderdeel van de strategie. MI begrijpt dat, denkt met je mee en behaalt de doelstellingen.
MI is gespecialiseerd in nieuwe events en we versterken bestaande events. Wij hebben jarenlange ervaring met beurzen, congressen, events, festivals, awardshows en beursstands. Van conceptontwikkeling, catering, technische realisatie, audio visuele middelen licht en geluid tot aan de productie van eventcontent zoals films en design van de grafische show. Iedere expertise is bij ons aanwezig.

Meer info? Bezoek onze website: mimarketing.nl/gala-award-gelders-sport-gala/
Volg ons op twitter @mimarkevents

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…