af Ditte Haarløv Johnsen.

Drømmen om et bedre liv driver hvert år tusinder af afrikanere til Europa. Flere af dem lander i Danmark.

Det er med livet som indsats og fører ofte bristede drømme og et liv som prostitueret eller hjemløs flaskesamler med sig.

Ny dansk dokumentar af Ditte Haarløv Johnsen tager os helt tæt på de mennesker, hvis største drøm er at kunne leve et liv med værdighed.

Filmen vises i forbindelse med Hjemløsedagen d. 17. oktober i Gloria i København i samarbejde med GRACE / Blå Kors, i Øst for paradis i Aarhus i samarbejde med Kirkens Korshær og i Biffen i Aalborg i samarbejde med Amnesty International.
Herefter er den i konkurrence på CPH:DOX, hvor den vises d. 7. november kl. 14 på Bremen, d. 9. november kl. 20 i Empire Bio til et Q&A arrangement med Ditte Haarløv Johnsen modereret af chefredaktør på Ekko, Claus Christensen og d. 14. november kl. 16.30-19 i Teatret GROB, hvor den vises efterfulgt af debat og fokus på migration i samarbejde med DIIS.

Herefter vises den på DR2 d. 20. nov. kl. 23 og kan streames fra Filmstriben.dk og Filmcentralen.dk umiddelbart efter TV-visningen.

Filmen vises ligeledes i forbindelse med udstillingen UNG DANSK FOTOGRAFI på Fotografisk Center, hvor Ditte også udstiller sin fotoserie Maputo Diary.

Hold øje med facebook.com/underdensammehimmel

LÆNGDE
77 minutter

PRODUCENT
Bullitt Film v. Vibeke Vogel

SPROG
Engelsk, svensk, fransk, bambara, edo, igbo, yuroba,

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…