Okimono maakt grafische en eco verantwoorde t-shirts voor vaders en zonen. De ontwerpen worden gemaakt door inmiddels meer dan 20 grafisch ontwerpers, illustratoren, kunstenaars, een houtsnijder en zelfs een voetballer. De bijzondere Okimono winkel bevindt zich op de Sonsbeeksingel, in het hart van het Modekwartier, en biedt een enorme keuze aan verrassende shirts. Vrijwel alle shirts worden uitgebracht in een genummerde Limited Edition.

Eigenaar en ondernemer Gerrit Weeren is altijd op zoek naar vernieuwende vormen van presentatie die de beleving rondom het merk Okimono in de winkel versterkt en het produkt toegevoegde waarde geeft. Dit vraag om een innovatieve aanpak van bijvoorbeeld verpakking en display. Hieraan hebben wij vanuit het PCT ondersteuning mogen verlenen.

PCT heeft Okimono gekoppeld aan een verpakkingsconsultant/deskundige en door middel van co-creatie werken we nu samen aan een innovatief display. Een door PCT beschikbaar gestelde voucher maakt het mogelijk dit traject veel grondiger en beter op te pakken.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…