Wat een schitterend hotel dat Protea Hotel See sight in Kaapstad. Iedereen heeft heerlijk geslapen en was echt even toe aan nachtrust. De wekker ging vroeg 6:30 maar de biowekker van een aantal deelnemers waren hem een half uur voor. Het ontbijt was een plaatje en smaakte voortreffelijk. Direct daarna werden de fietsen klaar gemaakt en toen kwam het startschot. Na een uurtje rijden kwamen we aan bij Tableview en dit zorgde voor prachtige plaatsjes.

Door bossen en langs wijngaarden vervolgden we ons plezierige pad. De klimmetjes werden steeds uitgestrekter en uiteindelijk konden we toch echt zeggen dat het kopje van Bloemendaal niet zoveel voorstelt. De lunch stond gepland in het adembenemend mooie Fairview wat is gesitueerd bij Paarl. De kaas werd gesponsord door Jeremy, de gids van het evenement. Dit vanwege een ik stuur jullie de verkeerde richting op akkefietje. De reis naar Franschhoek verliep verder op zijn eigen manier. De een wilde harder, de ander dacht aan stoppen en een koud biertje en er waren ook deelnemers vooraan de karavaan die een eigen tempo wilde rijden. Vanwege privacy-issues kan ik helaas geen namen noemen. Maar zijn voornaam begint met een W.

Het diner was om de hoek bij het hotel en deze Afrikaanse maaltijd viel goed in de smaak. Vooraf springbok carpaccio en het diner werd afgesloten met heerlijke Afrikaanse Boboti.

Audio: C2C - Down the Road
Video: Mauflits Fotografie

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…