Meld onbegrijpelijk gedrag rechters
Column - Jan Boone
crimesite.nl/column/jan-boone/28143-rechters-aanspreken-onbegrijpelijk-gedrag

Het is voor mij niet te doen om inhoudelijk op deze complexe zaak in te gaan.
Mijn bedoeling van dit clipje is U kennis te laten maken met de onbeschofte houding van Raadsheer mr. Rolf de Groot.
Keer op keer schoffeert mr. De Groot mr. Jan Boone en maakt hij het hem zo goed als onmogelijk een fatsoenlijk getuigenverhoor te houden.
Op cruciale momenten neemt De Groot het verhoor over en herformuleerd hij de vragen van mr. Jan Boone zodanig dat de oorspronkelijke vraag nauwelijks nog herkenbaar is.
Door het dwingende karakter van De Groot kiezen de getuigen snel voor zijn veilige kant.
Gelet op eerdere verklaringen van de getuigen kan ik U garanderen dat hier keer op keer meineed werd gepleegd zonder dat de Advocaat Generaal of De Groot ingrepen.
Dit hele circus heeft niets te maken met zoeken naar de waarheid maar is eerder een redenering naar een veroordeling.
Mr. De Groot maakt het helemaal respectloos door tijdens het uitvoerig pleidooi van mr. Jan Boone achterstevoren te gaan zitten om aan te geven hoeveel belangstelling hij heeft voor het pleidooi van mr. Jan Boone. Als gevolg van de buitengewone onaangename sfeer die door het gedrag van mr De Groot ontstond, raakte mijn echtgenote zodanig geëmotioneerd, dat zij niet meer in staat was het requisitoir aan te horen en huilend en overstuur de zaal moest verlaten. Naar mijn oordeel is mr De Groot een gek en een gevaar voor de maatschappij. Voor de zitting heb ik mr. Jan Boone gevraagd om De Groot te wraken na het lezen van een artikel in Vrij Nederland van 15 augustus 2009 over een samenvatting van schandalige zaken.

VERZWIJGEN EN VERHULLEN

IGLO-ZAAK CIE-Officier ROLF DE GROOT overtrad de regels in de Iglo-zaak, een grote drugscasus. De conclusie van de Rechtbank in 1999 “Hij heeft gezwegen, c.q. verhuld waar waarheid en openbaarheid betracht had moeten worden” Dat had hij eerder in een andere grote zaak ook gedaan. De Groot is tegenwoordig Raadsheer bij het hof in Arnhem.

Deze ex-CIE Officier Rolf de Groot heeft in zijn genen veroordelen zitten en is totaal niet geïnteresseerd in waarheidsvinding.

Opmerkelijk is dat tijdens de gehele zitting de bijzitters van De Groot, mr. Peter van Kesteren en mr. R.W. van Zuijlen geen kik gegeven hebben.

Arnhem, 10-12-2013
H.J.M. Smit
hjm.smit@upcmail.nl

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…