Audiovisual en forma de videoclip que es va enregistrar enmarcat en tot un ampli projecte de comprensió protagonitzat per l'alumnat de sisè de primària del col·legi Mare de Déu dels Àngels de Barcelona.
El projecte va tractar com tema principal 'L'estat dels rius' i a partir d'aquí l'alumnat va treballar tot un seguit de competències i habilitats relacionades amb el tema, que es van desenvolupar en totes les assignatures a la vegada.
Per exemple criden l'atenció algunes de les caracteritzacions que es van iniciar a plàstica, algunes coreografies a educació física i per suposat la lletra que composa el rap que amb l'ajuda especialment de la professora de música i de la resta del professorat va ser paulatinament creada pel propi alumnat.
Des del punt de vista de Didàctica de la Imatge l'alumnat va conèixer alguns dels recursos més utilitzats en l'estrustura audiovisual del videoclip: Talls al ritme de la música, alternança de plans curts amb més llargs, alternança entre apropaments i allunyaments, la importància de tenir una toma complerta de tota la cançò per què enes serveixi de referència visual, els moviments de càmera, etc.
Any acadèmic 2006-2007.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…