Kunstreporterne
Museet for Samtidskunst har tilknyttet en engageret og nysgerrig gruppe, der observerer og anmelder forskellige kunstoplevelser.  Kunstreporterne indsamler og dokumenterer publikums oplevelser gennem video, lyd, interviews m.m. Museet bruger de indkomne bidrag til at blive klogere på brugernes opfattelse af den viste kunst for at skabe større interesse for samtidskunsten for et bredere publikum.

Molly Haslund er performancekunster og arbejder ofte i et krydsfelt mellem performance, skulptur og installation med referencer til både billedkunst, stand up, varieté, litteratur og musik. Haslunds værker spænder over personlige ritualer og musikalske performances til workshops og publikumsdeltagelse. Sidstnævnte er tilfældet i hendes Koordinationsmodeller, som er en serie legeredskaber, der udfordrer deltagerne. Sjippetorv, gynger mv. integreres i redskabssystemer, hvor koordination og samspil de enkelte deltagere imellem er afgørende.

I ROCK AROUND THE WORLD, samles Haslunds gamle og helt ny-udviklede koordinationsmodeller for første gang i en udstilling, som installeres rundt omkring i Roskilde by.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…