Een project waarbij kunstenaars en andere creatieve mensen het belang van het alfabet kunnen demonstreren. Elke creatieve kunstenaar en/of schrijver kan hier letters adopteren en aan de hand daarvan een individueel kunstwerk maken.

Er zijn geen grenzen wat betreft de technieken die je wilt gebruiken. De kunstenaars die zijn geselecteerd, worden via de website worden gevolgd bij hun werk. Op onze website kun je dan filmpjes, schetsen en andere bijdragen vinden.

Zodra de letter z is bereikt worden alle letters van dit unieke alfabet gepresenteerd op een speciale bijeenkomst van de Moanne Live en wordt het alfabet afgedrukt in een papieren uitgave van ‘de Moanne’.

Het Alfabet-project biedt je de mogelijkheid om een letter te selecteren en daar een eigen vorm aan te geven. Zo moet een nieuw ‘alfabet’ ontstaan. Een alfabet uitgedrukt in een volstrekt eigen lettertype. Als het alfabet compleet is, zal het gepresenteerd worden op een Moanne Live-evenement en in een speciaal-nummer op papier. Je mag met je letter een woord of een zin maken, maar het mag ook bij 1 letter blijven. Met welke (digitale) materialen je wilt werken en of je je werk een- twee of driedimensionaal presenteert, dat is geheel vrij

demoanne.nl

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…