LAD OS VED FÆLLES HJÆLP REJSE 250.000 KRONER TIL AT DRIVE NØRREBROHALLEN SOM NØDHERBERG OVER VINTEREN!

DU MODTAGER ET PERSONLIGT UNDERSKREVET DIPLOM FRA EN AF HERBERGETS KOMMENDE BRUGERE, NÅR DU STØTTER MED MINIMUM 100 KRONER.

Gå ind på: caremaker.dk/nc/fr/i/sov_godt/ og klik på “giv bidrag” på siden, eller støt med 100 kr. ved at sende en sms med
SOVGODT til 1940
100 kr. + alm. sms-takst opkræves via mobilregningen. Bidrag kan ikke fortrydes.**
Hvis du sende SMS kan vi desværre ikke sende dig et diplom da vi i så fald ikke har tilgang til dine kontaktoplysninger.

Hvert år flygter mennesker fra håbløs fattigdom og krig mod et bedre liv i Europa. 50% chance for at overleve turen over Middelhavet regnes for gode chancer. Klarer man rejsen, venter herefter for de flestes vedkommende et liv på gaden i europæiske storbyer. Immigranterne kan være 3 måneder i hvert land på turistvisum.

Det arabiske forår og krisen i Sydeuropa har gjort, at flere søger mod Danmark. Uden CPR-nummer er det umuligt at få arbejde. Som ’turist’ er det umuligt at få offentlig hjælp. Derfor er der pt. ca. 200 hjemløse immigranter i København. De bor i parker og lever af at samle flasker. De eksisterende nødherberger rundt i byen drives af private initiativer, og kan huse ca. 100. Derfor er der endnu 100 hjemløse, der går en meget kold tid i møde.

Vi har startet initiativet “SOV GODT” sammen med Blå Kors, så vi sammen kan hjælpe de nødstedte udlændinge. De er her lige meget hvad, på trods af elendige kår og risikoen for at fryse ihjel. Lad os sammen give dem en tålelig vinter og finde midlerne til at drive et herberg for de sidste 100 hjemløse.
Lad os bevise, at vi kan få ting til at ske udenom de politiske systemer. Lad os bevise, at vi kan give 100 hjemløse den bedste julegave: En seng i ly for natten.

Vi er ambitiøse, fordi vi tror på, at der findes nok mennesker, der gerne vil hjælpe. Derfor har vi sat et beløb på 250.000 kroner, vi skal indsamle inden Jul, som vil gå til at drive Nørrebrohallen fra Jul til 31. marts 2014 for 100 mennesker.*

.
Vi søger herudover: Soveposer, madrasser, varmt tøj. Alt sammen kan leveres ved Kristus Kirken i Baggesensgade på Nørrebro og afhentning af større partier koordineres via ssa@blaakors.dk

Har du lyst til at være frivillig på herberget kan du skrive til: ssa@blaakors.dk og høre nærmere.

Du har også mulighed for at lave en støttekoncert, støttemiddag eller andet støtteinitiativ mhp. at hjælpe Sov Godt initiativet.

Her er hvad vore fremtidige brugere selv siger:
1)
Giving is to receive, as the word goes. But that should not be taken for granted! Therefore at this time of need, we raise our voices for your help, just to have a place to lay our heads at night from the bitter cold winter. By the way please be sure that a little generosity will warm our hearts for a long time. Thank you and bless you!
Paul, Mali – hjemløs i København
2)
Dear friend, We would like help. It is cold and we are without any emergency shelter. Please help us! Thank you
Mr. John, Mauretanien – hjemløs i København

HVEM ER VI?
Josephine Michau, kampagneleder, Mads H. Lund, arkitekt, og Vibeke Vogel, filmproducer, er gået sammen for at se, om vi kan være med til at afhjælpe problemet med de hjemløse udlændinge i København her og nu.

* Rejses alle pengene ikke her, vil vi forsøge at rejse de resterende midler via sponsorer, som vi arbejder på konstant. Vi oplyser alle gavegivere, hvad pengene bruges til.

**Blå Kors Danmark, Suensonsvej 1, 8600 Silkeborg administrerer indsamlingen

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…