Ideja & izvedba: Tine Hafner, Vera Djokić, Marko Pirc
Nastopajo: Sašo Krstič, Žiga Langus, Tine Hafner, Matija Laznik Strnad, Žiga Čavič, Maruša Čadež, Matjaž Vouk, Lovro Štanta, Vera Djokić, Grega Selak, Petra Krančan, Alenka Žumer
Montaža: Marko Pirc
Grafično oblikovanje: Ana Bassin

OSTRIGIN MARATON (20. 12. - 28. 12. 2013)

Širnemu občestvu predstavljamo devetdnevni Ostrigin maratonski tek, ki tradicionalno obeležuje tako zaključek koledarskega leta 2013 kot tudi prvega dela Ostrigine sezone. Če smo se lani ob tem času spraševali o smiselnosti devetdnevnice, smo ob koncu maratona dobili potrditev, da je Loka na tako dolg tek pripravljena.

Zatorej, drage maratonke in maratonci, vam Ostriga tudi letos ponuja devetdnevno maratonsko udejstvovanje, če pa ste po duši bolj Bolt-ovci, pa se lahko udeležite tudi posameznih tekov na kratke proge. Discipline so raznovrstne, o čemer priča tudi njihov spodnji seznam.

20. 12. @ MINIMAXIMAL (URBAN JERAM, LANGUS, UNIQUE, SHINNE, DEJVID)
21. 12. @ KONCERT: DAMIR AVDIĆ (BiH / SLO) + POGOVOR: BOŠTJAN VIDEMŠEK
22. 12. @ PRAVLJICE: VROČA ŽUPA IN POTOPIS: JAPONSKA
23. 12. @ LIVE IN-SANITY: PERFORATED (SLO), IVJE (SLO), GMB (SLO)
24. 12. @ VEČER DRUŽABNIH IGER IN GEJMERS PARTY
25. 12. @ DISKO! + LOV NA MEDICO
26. 12. @ V ŽIVO IN OD BLIZU: FRANCI KEK
27. 12. @ DUBIOLOGY PREDSTAVLJA: WARRIOR CHARGE SOUNDSYSTEM (ITA)
28. 12. @ VELIKI OSTRIGIN KONCERT: LET 3 (HR), predskupina LEIFERT (HR)

Podroben opis posameznih tekov oz. dogodkov, njihovi štartni časi in pripadajoča štartnina so na voljo na Ostrigni spletni strani, prav tako pa tekom tekočega meseca napovedujemo izid lističa, ki bo v popolnosti posvečen maratonskemu teku in vas bo na enem mestu seznanil z vsemi, tudi najmanjšimi podrobnostmi, ki vas zanimajo,

Pripravite se na nov devetdnevni maraton preko zabavnih / žurerskih, izobraževalnih in kulturnih vsebin. Dobra kondicijska pripravljenost je priporočljiva in zaželjena!

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…