FALU
Falu...edhe pse mekatet te kane mbuluar...
Falu...edhe pse pija e droga te kane shkaterruar...
Falu...edhe pse ke vrare e masakruar...
Falu...edhe pse ke vjedhur e dhunuar...
Falu...edhe pse dikur ke mohuar...
Falu...edhe pse per pak nga imani je larguar...
Falu...edhe pse cdo gje te eshte renduar...
Falu...edhe pse djalli cdo te keqe ta ka hijeshuar...
Falu...edhe pse per kete farefisi te kane perulur e nencmuar...
Falu...se me larte se ta do jesh para Allahut te Lartesuar...
Falu...edhe pse te kane apo ke lenduar...
Falu...edhe pse ndihesh i vetmuar...ti prape...
Falu...se Allahu pendimin ka per ta pranuar...
Falu...se ne krah do kesh gjithmone...Allahun e Madheuar...
Falu... edhe nese ke pas nje jet te helmuar
Falu... se ato jan sprova qe Allahu te ka sprovuar
Falu...dhe pendohu e kerko meshir
Falu... se ket e deshiron Allahu nga robi i vet i mir
Falu... se namazi eshte shpetimi yt
Falu...edhe nese ke pas gjynahe deri ne fyt
Falu....Se namazi te pastron
Falu... se nga zjarri i Xhehnnemit ai te shpeton..!
.."E ti fale namazin se me të vërtetë namazi të largon nga gjërat e shëmtuara dhe të neveritura. [ Kur'an : Ankebut : 45 ]

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…