Organized by Ertan Iliyaz & Friends IV
Concert Latin Music features in Balkan & Latino Band
Eja Sonte Live
Video Edited Production by Red Room / Samer Agolli
Music arranged by Agron Peni

Muzika LATINE në Ballkan dhe LATINO BAND ne Teatrin Kombetar te Kosovës.
- Ky Koncerti u mbahajt për nder të 10 vjetorit të themelimit të grupit

Në këtë koncert performojnë muzikantët:

1. Agron Peni : Flamenco Kitarë
2. Sokol Latifi: Vokal
3. Ertan Iliyaz: Piano / Cajon
4. Meriton Ferizi: Accordion / Fagot
5. Fatlind Ferati: Bass Kitarë
6. Xhemil Gjini: Percussion Set
7. Taulant Rruci: Violinë
8. Agron Hasani: Percussion
9. Fidan Latifi: Daullë
10. Eroll Daka: Darabuka
11. Rina Bilurdaku: Vokal
12. Avni Krasniqi : Trumpet
13. Betim Krasniqi: Trombon
14. Dukagjin Muhaxheri: Sax
15. Astrit Stafai: Elektrik Kitarë

Special guest: Maria Balsamo

Evolution Dance :

Dafina Rudi ,
Urtina Sopjani,
Fejzulla Mustafa,
Atdhe Buzhala,
Florin Fanaj,
=============
Agron Peni, Sokol Latifi, Ertan Iliyaz,Meriton Ferizi,Fatlind Ferati,Xhemil Gjini,Taulant Rruci,Agron Hasani,Fidan Latifi,Eroll Daka,Rina Bilurdaku,Avni Krasniqi,Betim Krasniqi,Dukagjin Muhaxheri,Astrit Stafai,Dafina Rudi,Urtina Sopjani,Fejzulla Mustafa,Atdhe Buzhala,Concert (TV Genre),Florin Fanaj,latino,latino band,concert,Live,Audio,Performance,Live ConcerAgron Peni,Sokol Latifi,Ertan Iliyaz,Meriton Ferizi,Fatlind Ferati,Xhemil Gjini,Taulant Rruci,Agron Hasani,Fidan Latifi,Eroll Daka,Rina Bilurdaku,Avni Krasniqi,Betim Krasniqi,Dukagjin Muhaxheri,Astrit Stafai,Dafina Rudi,Urtina Sopjani,Fejzulla Mustafa,Atdhe Buzhala,Concert (TV Genre),Florin Fanaj,latino,latino band,concert,Live,Audio,Performance,Live Concert, Live (Musical Group), Concert Part, You Live, Live Partt,Live (Musical Group), Concert Part,

All rights reserved by ertaniliyaz.com release info!

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…