Trailer voor het 4e Dutch Mountain Film Festival op 8 februari 2014 bij Parkstad Limburg Theaters in Heerlen. Check voor meer info dmff.eu!

Het Dutch Mountains Film Festival is een internationaal filmfestival voor een breed publiek rondom het thema `bergen`. Over de mens in de bergen, maar ook over mensen die bergen verzetten. Het thema biedt ruimte voor een afwisselend programma, waarbij veel onderwerpen aan bod kunnen komen; de cultuur van bergvolken, alle soorten bergsport, natuur, lifestyle, ecologie, geschiedenis en drama.

Het bergfilmfestival heeft ook een uitgebreid randprogramma met fototentoonstellingen, beeldende kunst, muziek, maar ook allerlei buitensportactiviteiten, zoals MTB-tochten, snowboard- en skiclinics, ‘trailrunning’ en wandelingen in de regio.

Na een try-out in 2007 in Maastricht en drie succesvolle edities in de afgelopen jaren in Heerlen heeft het festival haar bestaansrecht bewezen. Het ‘DMFF’ is inmiddels een bekende naam in de bergsportwereld en bij filmliefhebbers in de regio.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…