En debatfilm skabt for at fremme kendskab til og forståelsen af udfordringene af vejen til egen bolig og selvbygger-projektet "Mulighedernes Hus." Vi sætter fokus på unge kriminelle som er mellem 17 og 25 år og udfordringene og udviklingen som de gennemlever. Filmen har til hovedformål at belyse nødvendigheden i at hjælpe vanskeligt stillede unge kriminelle før de kommer for langt ind i problemer.

Debatdokumentaren er et landsdækkende projekt som udspiller sig i Molde i Norge. Spørgsmålene som debatteres er hvad der skal til for at de unge kriminelle bliver resocialiserede og ikke fortsætter den kriminelle løbebane? Hvordan bruges forebyggende arbejde til at forhindre unge mennesker i at komme ud i kriminalitet?

Filmen belyser overgangen fra fængsel til samfund, hvad der kan gøres bedre og på hvilken måde det kan gøres gennem selvbyggerprojektet. Hvordan fungerer samarbeidet mellem de involverede aktører og de indsatte? Hvilke individuelle konstruktive tiltag kan gøres for at standse den negative udvikling i de unge kriminelles liv?

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…