La boda de Celia y Jaume, aqui puedes ver las fotos // La Boda de la Celia i el Jaume, aqui podeu veure les fotos.
eldiade.net/project/jaume-i-celia/

El casament del Jaume i la Celia va ser posiblement un dels més complicats d’aquest any. La pluja no va donar moltes opcions a la Karen de Bodas Deluxe, wedding planner de l’event que va mimar als nuvis més enllà de l’imaginable i certs imprevistos van fer del casament un dia molt emocionant pels nuvis. Això si, finalment casats, aquesta jove parella van cel·lebrar el seu amor amb tota l’energia del món al Mas Muxach.
Gràcies per confiar en nosaltres, sigueu molt feliços!! També un gran gràcies a Anna Aluart, fotògrafa per al Jaume i la Celia en aquest dia.

—-

La boda de Jaume y Celia fué posiblemente una de las más complicadas del año. La lluvia no dió opciones a Karen, de Bodas Deluxe, wedding planner del evento que mimó a los novios más allá de lo imaginable y ciertos imprevistos hicieron de la boda un día muy emocionante para los novios. Eso si, finalmente casados, esta joven pareja celebró su amor por todo lo alto en Mas Muxach.
Gracias por confiar en nosotros, sed felices!! También un enorme gracias a Anna Aluart, fotógrafa para Jaume y Celia en este día.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…