Start HiT er en studentorganisasjon som ønsker at studenter i Telemark skal ha full tro på sine egne ideèr, kunnskap om hvordan man kan satse på dem og leve av dem, samtidig som man skaper verdier. Dette prøver vi å oppnå ved å arrangere kurs, foredrag, konkurranser, møteplasser og andre arrangementer med nyskaping som hovedtema. Vi er en non-profit og partipolitisk uavhengig organisasjon, og har 14 aktive medlemmer som står for den daglige driften.

Vi gir veiledning i forbindelse med oppstart av egen bedrift, både ved direkte henvendelse til oss og ved informasjon gjennom foredragene vi arrangerer. Vi kan nåes på telefon og email, og svarer på alle henvendelser med glede. Veiledningen er gratis og går først og fremst ut på å informere idéhaver om de ulike tilbudene som kan hjelpe kommende gründer. Vi har også inngått samarbeid med MTNU (Midt-Telemark næringsutvikling), etablererkontoret for å styrke dette tilbudet.

Start HiT skal være en partipolitisk uavhengig og tverrfaglig organisasjon som binder studenter sammen med samfunnets nettverk innenfor innovasjon og entreprenørskap.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…