Wedding menu
De DVD of Blu-ray wordt door het bruidspaar uit zijn duurzaam en stijlvol afgewerkte verpakking gehaald. Familie en vrienden zitten vol spanning te wachten. Nadat de schijf in de lade van de speler is gelegd, komt als eerste dit schitterende menu in beeld.

Een lichte opwinding maakt zich meester van de aanwezigen. Centraal in het menu gelegen speelt een korte video met hierin het bruidspaar. De vloeiende overgangen zorgen voor een naadloze verbinding tussen de verschillende menu's.

Wanneer in het hoofdmenu de optie Film Afspelen wordt geselecteerd, sluit het menu en begint de hoofdfilm te spelen. Ademloos kijkt iedereen toe hoe het verhaal wordt verteld, ondersteunt door bijpassende muziek en effecten.

Voor de trouwfilm van Niels en Dianne is gebruik gemaakt van het op deze pagina getoonde menu. Het bruidspaar stapt letterlijk en figuurlijk in het huwelijksbootje en komt al roeiend aan op de plaats waar de daggasten hen staan op te wachten: vimeo.com/67882023

Dit Wedding menu is speciaal gecreëerd om op een trouwdvd of trouwblu-ray geplaatst te worden.

De DVD en/of Blu-ray wordt zonder meerprijs voorzien van een schitterende opdruk inclusief een bijpassende omslag/cover.

Geproduceerd door Assem Producties - videograaf.eu

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…