La boda de Maria y Pablo, aqui puedes ver las fotos // La Boda de la Maria i el Pablo, aqui podeu veure les fotos.
eldiade.net/project/pablo-i-maria/

Les innundacions del Pirineu al juny no van poder amb el Pablo i la Maria. Una parella confident i plena de complicitat que no van poder deixar de somriure durant tot el dia del seu casament. Elegants i molt espectaculars van aconseguir –tot i haber de canviar el lloc del casament a una setmana del dia– una boda perfecta, ideal i feta a mesura per a ells.El casament va ser aprop de Sabiñanigo, a Larrede, en una bonica ermita romànica de la Ruta del Serrablo i el convit i la posterior festassa a l’Hotel Margas Golf, un curiós paratge al bell mig d’un munt de camps de blat a punt per segar.
Els germans dels nuvis van jugar un paper esencial en aquest casament, és bonic veure com van fer pinya durant el dia y com van fer entre tots que realment fos especial, fins i tot per a nosaltres.
Gràcies per deixar-nos ser partíceps!

—-

Las innundaciones del Pirineo en junio no pudieron con Pablo y María. Una pareja confidente y llena de complicidad que no pudieron dejar de sonreir durante todo el día de su boda. Elegantes y muy guapos consiguieron –a pesar de tener que cambiar el emplazamiento de la boda completa a una semana del día– una boda perfecta, ideal y a medida para ellos.
La boda fué cerca de Sabiñanigo, en Larrede, en una hermosa ermita románica de la Ruta del Serrablo, y el convite y la posterior fiesta en el Hotel Margas Golf, un curioso paraje en mitad de grandes campos de trigo a punto para segar.
Los hermanos de los novios jugaron un papel esencial en esta boda, es bonito ver cómo se apoyaron entre ellos a lo largo del día y cómo hicieron entre todos que fuese realmente especial, incluso para nosotros.
Gracias chicos por dejarnos participar!!

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…