Un interviu de Lorena Lupu

Dintre dansatorii contemporani din România, Răzvan Mazilu e personalitatea care a reuşit să îmbine cu succes statutul de artist cu acela de vedetă.

A reuşit să aducă experimentul pe scene mainstream, să „deguste” diverse tendinţe actuale ale artei contemporane şi, totodată, să aducă la spectacol cohorte de fani loiali. A reuşit să fie un performer şi totodată, un personaj.

În cadrul programului Sharing Experience, am decis să vorbim cu Răzvan Mazilu, să discutăm traseul său artistic. Ce anume l-a motivat în opţiunile pe care le-a făcut şi modul în care şi-a construit succesul. Ce i-a influenţat gusturile şi care anume sunt paşii pe care-i consideră importanţi în carieră. Şi nu în ultimul rând, modul în care simte că a evoluat ca artist şi traseul său ulterior.

Lorena Lupu e actriţă, scriitoare şi jurnalistă. Portofoliul ei redacţional include revistele Maxim, Playboy, Femeia, Vice şi Tabu.

Realizator: Sandra Mavhima
Director de imagine: Radu Aldea

O producție X/0 Dance Project, finanțată de Administrația Fondului Cultural Național, sprijinită de Centrul Național al Dansului - București, Eclectico Studio și Rollin Film.

adnonline.ro

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…