Ana Imraa i samarbete med världsmusikbandet Sallyswag
Folk-& världsmusikgalan & Umefolk 2014
Umeå 14.02.21

Ana Imraa är ett dansföretag, startat av Andrea Lindell Munga och Marija Aurell, som utövar och brinner för den Orientaliska dansen. Vår kärlek finns i den tungt grundade, folkliga dansgenren, och visionen är att arbeta med dans både som konstform och i kombination med olika sociala projekt. Det som driver oss till att vara en del av dagens kulturutbud är att skapa möten mellan människor oavsett generation, bakgrund, tradition eller kultur. Genom att delta i olika integrationsprojekt och insamlingar till räddningsorganisationer vill vi dels uppmärksamma människor på vad som händer i världen och visa att det går att påverka, men även finna glädje i tillvaron.

Med vår dansglädje, utstrålning, energi och medryckande koreografier bjuder vi på en upplevelse som är skapad för att fånga den breda publiken!

Ana Imraa erbjuder shower, workshops och föreställningar på festivaler, företag, skolor och andra tänkbara publiksammankomster. Vi samarbetar med dig som privatperson, företag, förening eller annan organisation runt om i världen.

Vill du komma i kontakt med Ana Imraa?
Gilla oss på Facebook eller nå oss på anaimraa@hotmail.com

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…