vluchtelingen en supporters van WIJ ZIJN HIER demonstreerden zondag 2 maart by de ambtswoning van burgemeester van der laan voor de basisrechten voor mensen zonder papieren

- - -

WIJ ZIJN HIER op de stoep bij burgemeester van der Laan, zo 2 mrt 2014

Kom naar onze demonstratie bij de ambtswoning van Eberhard van der Laan, burgemeester van Amsterdam.

We gaan naar Van der Laan omdat hij weigert onze groep WIJ ZIJN HIER te helpen. Hij verdeelt ons en is verantwoordelijk voor hoe mensen zonder papieren behandelt worden in Amsterdam. We zijn kwaad op de wijze waarop hij ons behandelt. Van der Laan zegt dat hij daar niet verantwoordelijk voor is.

Tevens bood hij alleen de helft van onze groep opvang aan. Wij hebben geen vertrouwen in deze tijdelijke opvang in het voormalige huis van bewaring aan de Havenstraat. We zien dat de overheid ons alleen maar probeert te deporteren. Ze spelen met onze levens.

Burgemeester van der Laan moet niet bang wezen voor staatssecretaris Teeven (asiel en migratie) maar zijn werk beter doen voor de mensen die in Amsterdam wonen.

Kom ook en demonstreer met ons mee op zondag 2 maart bij de ambtswoning van Eberhard van der Laan, Herengracht 502 Amsterdam.
Van 16.00 tot 20.00

Aktiegroep WIJ ZIJN HIER

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…