Cirque Magique zet een magische circusvoorstelling op poten

BESCHRIJVING
Cirque Magique zkt ouders!

Beste ouder,

Deze keer staan JULLIE in de schijnwerpers!
Cirque Magique wil een wervelende circusvoorstelling op poten zetten met ouders/volwassenen.
Voor één keer staan niet de kinderen maar jullie op het podium! Zo keren we de rollen om en zijn het de kinderen die trots kunnen zijn op hun ouders!

Tijdens wekelijkse ateliers gaan we aan de slag met de professionals van WOESH die je op deskundige wijze opleiden tot ware circusartiesten!

Zowel op als naast het podium leeft het circus! Ben je geen acrobaat op stelten maar wel met een naaimachine? Kan je beter uit de voeten met messen in de keuken dan op het podium? Ook jij kan je bijdrage leveren!

Voel je de circuskriebels al in je onderbuik? Ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan langs op het eerste ateliermoment op zaterdag 29 maart om 13u in onze atelierruimte in het voormalig klooster van de Blauwe Nonnen, Pannestraat 3.

De wekelijkse ateliers gaan door op dinsdag van 19u tot 21u en op zaterdag van 13u tot 17u. Op beide ateliermomenten zorgen wij voor gepaste kinderopvang!

Meer info? karen@kleinverhaal.be, 0473/380 207
facebook.com/CirqueMagiqueVeurne
kleinverhaal.be

Cirque Magique is een productie van kleinVerhaal vzw en circusatelier Woesh met de steun van de stad Veurne en provincie West-Vlaanderen

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…