TROPICALIALIAIANIA - Daniel van der Noon @ VESS (Teaser) by copenhagers.com

VESS: vess.dk

Daniel van der Noon: danielvandernoon.com

* Åbningsshow *
Fredag d. 28. marts
Tid: 16:0022:00
Oehlenschlægersgade 36 1663 København V

Når man kender til Daniels univers, så ved man at det består af en hel masse inspiration fra byen og dens arkitektur, men i særdelshed også med inspiration fra hvordan livet leves i byen. Dette univers ville ikke blot kunne opleves i form af de originale værker og den tilhørende installation der til udstillingen er specielt fremstillet, universet vil blive vækket til live med fysiske elementer der tilsammen afspejler stemningerne i kunsten. Eksempelvis kan nævnes den farverige mad Simple Raw leverer helt unikt til dagen, de mange balloner som vil svæve oppe under loftet og den æstetiske bartender som senere på aftenen vil mixe drinks med lys i. Man kan på mange måder sige, at denne aften formentlig helt automatisk skriver sig selv i historiebøgerne, og vi håber meget I vil kigge forbi til denne særlige oplevelse!

* Udstillingen * - fra d. 28. marts til d. 27. april
Daniels streg er æstetisk naiv men teknisk snu i sin hensigt og udførelse. Disse nye eksklusive serie af tegninger og ”mixed media” udgør tilsammen værker med titlen TROPICALIALIAIANIA. Via disse værker graves der dybere i hvad kernen i Daniels arbejde egentlig består af; byen og livet i byen. Daniel tager byen ind i en fiktiv verden skabt af ham selv. Via denne fiktive forestilling skabes et optimistisk syn, hvorpå byen burde, bør og kan opfattes - TROPICALIALIAIANIA er den visuelle fortælling af en by, en kultur og et sted udvalgt fra Daniels litterære roman af samme navn.

Med en kombination af ”karnivaliseret-farvelægning”, strengt detaljerede tuschtegninger og en medrivende installation, skabes der en elektrisk balance af nye værker og begrænsede prints som tilsammen repræsenterer en ny start for Daniels arbejde, der er i en konstant tilstand af udvikling.

danielvandernoon.com
vess.dk

Instagram: @vesscph @danielvandernoon

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…