Unusual Suspects prezinta:
SAMBATA 22 MARTIE ora 23:00
Club MIDI (str.Berariei 6), Cluj-Napoca

TC [Don't Play / UK]
- In premiera la Cluj-Napoca-
►TAP HO ►GET DOWN LOW ►ROCKSTAR ►RUDEBOY ►DEEP
facebook.com/tc.bristol
tcdnb.com/
SNOW & MC AGENT
DOWN
MOFO b2b DJUBEI [Astronaut Kru]
FACTOR 44 b2b PADRE & MC STRENGHT

BIO
TC este unul din cei mai prolifici si constanti producatori de muzica drum&bass si unul din cei mai solicitati dj din circuit, fiind printre putinii artisti care au reusit sa aiba parte de succes atat in mainstream cat si in underground.
Inca de la primul sau album , in anul 2007, acesta a adus ascultatorilor piese legendare ca si "Rockstar", "Where's My Money" sau "Deep" ...standardul ridicat al productiilor sale mentinandu-se pana in prezent.
De asemenea TC remixeaza piese a unor nume uriase ca Damien Marley, Nas, Rihanna, Daft Punk si multi altii si foloseste propria voce , inregistrand pe albume ale unor artisti ca si Pendulum, Camo&Crooked sau Subfocus.
Productiile de exceptie continua cu "Tap Ho", "Concrete" si "Burning Starlight" ... culminand la finalul anului 2013, cu piesa "Get Down Low" care a generat un fenomen global in cluburi, numitul "sit down" la introul piesei, dupa care ringul de dans explodeaza, artisti din intreaga lume trimitand imagini cu manifestarile publicului pe aceasta piesa, acestea generand un videoclip de mare succes.
Un maestru al sunetului, TC este si un dj de exceptie, avand unul din cele mai intense si explozive dj seturi pe care le veti auzi!

LIKE UNUSUAL SUSPECTS:
facebook.com/unusualsuspectsro

Club MIDI Cluj
- Clubul nr.25 in lume - DJ MAG!
- Capacitate 1200 persoane
- Soundsystem Funktion One
- 25 proiectoare + visuals de ultima generatie
- Aer conditionat
- Garderoba
- Intrare +18 ani!
- Atitudine pozitiva , NO VIOLENCE, NO POGO!
clubmidi.ro

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…