Het is een publiek geheim dat iso800 achter gesloten deuren elk jaar wanneer de dagen hun kortste punt bereiken zich over de fotografische oogst buigt en op zoek gaat naar het “huwelijk van het jaar”. Wij zijn gezegend met een bovengemiddeld fantastisch publiek aan trouwers maar elk jaar steken er een paar huwelijksfeesten tussenuit.
Sofie & Ruben hebben deze zaterdag, erg vroeg in het seizoen, de lat al érg hoog gelegd.
Even onze puntenlijst aflopen: knaller van een kerk/synagoge/polyvalente zaal? Check! Plezante en prettig gestoorde gasten? Check! Mooi weer? Check! Fenomenaal koppel? Checkerdecheck!
De getuige van de bruidegom wist het al even mooi samen te vatten: los van hoe je in je hoofd je een huwelijk voorstelt; dit feest klopte gewoon.
Een driehoekje Edegem-Antwerpen-Lier nam ons mee langs de Sint-Pauluskerk (een ontdekking!) naar het hof van Beatrijs (een oude bekende) en dat in twee tuffende Volkswagen busjes. Christophe kon er nog net bij zijn tot het avondeten waarna hij richting het ziekenhuis werd ontboden voor de blijde intrede van Ida, maar miste daardoor een zwierige openingsdans en een dansfeest met zo'n vette sfeer dat je er je schoenen mee kon doen blinken!
Als mensen ons vragen waarom wij zo graag huwelijken fotograferen. Wel.

Hierom.

Voor meer, neem gerust een kijkje op iso800.be

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…