monstresdecameva.com

La protagonista d’Els monstres de ca meva és Carme Artero, una mare acollidora de Mallorca que ha decidit donar a conèixer la realitat de la desprotecció infantil i acull dins la seva família a infants que han patit situacions molt greus. Des de la seva llar, na Carme està lluitant per crear una fundació que defensi els drets de la infància.

Els afectats per la desprotecció són infants normals, no sempre procedents d’àmbits marginals. Són infants invisibles perquè no tenen a qui demanar ajuda i ni tan sols saben que tenen dret a rebre suport. Són infants que, per exemple, no saben besar perquè mai no els han ensenyat, nins abusats o que van ser trobats per la policia al carrer, descalços i en samarreta. Pertanyen a famílies de tot tipus: famílies normals que oculten el problema o famílies marginals que no poden o no saben tenir cura dels seus fills.

Els monstres de ca meva fa un recorregut des del cas de cada infant a la vergonya de la societat, passant per la feina diària de les persones que intenten manifestar aquesta realitat o que, amb la seva acció, aconsegueixen salvar les vides dels infants en situació de desprotecció.

A Internet
El documental compta amb la seva pròpia pàgina Web on qualsevol persona interessada pot accedir al documental gratuïtament. La Web ofereix informació sobre el documental, seqüències, entrevistes íntegres, telèfons d'ajuda, etc. A més ofereix enllaços a les xarxes socials com Facebook i Twiter que afavoreixen que professionals, víctimes i persones sensibles a aquest tema publiquin els seus suggeriments, comentaris, propostes d'acció, voluntariat, i altres iniciatives.

Any de prodiucció: 2010
Duració: 59 min.
Produït per Quindrop
quindrop.com

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…